top of page

Новогодишна Бајка

бајкаkajgana shop (Facebook Cover) (2).png
Christmas Market
Christmas Decorations
НАСЛОВНА: Welcome
1000062054.png

За Новогодишна Бајка

НОВОГОДИШНА БАЈКА е новогодишен тематски фестивал на кој ќе се изложуваат производители на вино, вода, храна и други производи а ќе понуди и многу музика и забавни активности како и разни атракции.


Овој фестивал ќе ги привлече и зближи истражувачите на вината, винарите, сомелиерите и љубителите на виното од целиот регион, но ќе привлече и огромен број на фамилии и млади луѓе.


Фестивалот ќе се одржува 3 дена и тоа од 25 до 27 декември во паркот „Авионче“ во едно поинакво руво, со тематско естестко уредување и многу позитивна енергија.

Фестивалот е поддржан од Град Скопје и Општина Аеродром.

НАСЛОВНА: About

ПОКРОВИТЕЛИ

logo grad Skopje.jpg

Град Скопје

Grb Aerodrom - vector_edited.png

Општина Аеродром

НАСЛОВНА: Sponsors
НАСЛОВНА: Instagram
НАСЛОВНА: Blog Feed
bottom of page